lördag 8 maj 2010

PostHeaderIcon Damlaget ångar på...

Damerna ville inte vara sämre än herrarna och vann också sin match denna helgen. Man slog tillbaka Lund med tennissiffrorna 6-1. Det hade regnat en del under natten och innan matchstart så alla som älskar att glidtackla jublade naturligtvis. Båda målvakterna hade problem med det blöta underlaget och missbedömde situationerna flera gånger. Lunds målvakt var så rädd i andra halvlek så hon boxade ut ALLT.

Jessica Hultèn var på målhumör idag och gjorde ett hattrick.
Ovesholm tog ledningen redan efter ett par minuter genom Jessica på inlägg från Emma P.
Lund kvitterade en stund senare när Hanna P i målet missbedömde studsen i det för dagen blöta gräset och Lundspelaren rullar in 1-1. Försvaret i Ovesholm känns stundtals inte stabilt i första halvlek men det blir bättre i andra halvlek.
Josefine M ger hemmalaget ledningen när hon tunnlar målvakten inne i straffområdet. Jag själv missade målet för jag läste i programbladet :(
Emma P och Jessica H får några frilägen men förvaltar dom ej.
Jessica H utökar sedan ledningen till 3-1 precis innan paus.

Andra halvlek... Jessica kämpar och sliter där framme och får även göra sitt tredje mål för dagen när hon snyggt skjuter in bollen i nättaket, 4-1. Josefine gör sen sitt andra mål på distans precis under ribban. Louise hoppar in som forward och gör 6-1 på nick på Josefines hörna på övertid.
Lund känns inte speciellt farliga i andra halvlek sen. Utan Ovesholm kan vinna säkert med 6-1.

Dagens + går till Jessica Hultèn. Inte bara för hon gör 3 mål utan även för att hon sliter så mycket som forward. Många forwards är så fruktansvärt lata på planen men inte Jessica.

En härlig vinst tjejer. Lycka till i fortsättningen.